Betaling en levering

Bestelling

Wanneer er een bestelling plaats heeft u binnen 3 dagen u bestelling in huis. Mocht u bestelling niet op voorraad zijn dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Betalen

Er kan betaald worden via IDEAL.

Levering

Wij bezorgen de bestelling met pakketvervoerder DPD. De standaard bezorgkosten zijn €6,75. Wanneer u een bestelling wordt verzonden ontvangt u een track&trace code via een e-mail.


HERROEPINGSRECHT

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@motorkledingzoan.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.”